HMERIDA

ΚΟΖΑΝΗ 12-06-2007

 

Προς: Μ.Μ.Ε

 

 

 

Αριθ. Πρωτ.:

 

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης σε συνεργασία με το ΚΕΠΕΑ, πραγματοποίησε την προγραμματισμένη ημερίδα στις 8-06-2007, ημέρα Παρασκευή στο Δήμο Καμβουνίων, στο Δ.Δ Τρανοβάλτου.

Στην ημερίδα παρευρέθησαν ο Δήμαρχος της περιοχής, οι Αντιδήμαρχοι και το Δημοτικό Συμβούλιο

Στην ημερίδα συμμετείχαν, άνεργοι και εργαζόμενοι της περιοχής οι οποίοι ζήτησαν να πληροφορηθούν για θέματα εργασιακά ασφαλιστικά.

Ιδιαίτερα τονίστηκε στους άνεργους της περιοχής, ότι πρέπει να έχουν κάρτα ανεργίας και να την ανανεώνουν διότι δε μπορούν να συμμετέχουν σε διάφορα προγράμματα του Ο.Α.Ε.Δ ή ακόμη και σε προγράμματα κατάρτισης.

Ακολούθησε ενδιαφέρον συζήτηση, οι συμμετέχοντες έδειξαν ενδιαφέρον καθώς τονίστηκαν τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή και τους κατοίκους της, εφόσον γνωρίζουμε ότι είναι μία περιοχή με ιδιαιτερότητες.

Από πλευράς του Προεδρείου του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης, τονίστηκε ότι θα είναι κοντά τόσο στους εργαζόμενους όσο και στους άνεργους της περιοχής, ότι για διάφορα ερωτήματα μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου.  Επίσης, θα γίνει καταγραφή των προβλημάτων αυτών και  μέσα από διάφορες προτάσεις θα προσπαθήσουμε να επιλύσουμε τα διάφορα προβλήματα.

 

 

Γραφείο Τύπου Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: