ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοζάνη :10-5-2007

Προς : Μ.Μ.Ε

Τα Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων (ΚΕ.Π.Ε.Α) του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης  ενημερώνει τους εργαζομένους της περιοχής ότι έχει ξεκινήσει η διάθεση του προγράμματος ποιοτικών παραθεριστικών διακοπών 2007.

 Στα πλαίσια της συνεργασίας της ΓΣΕΕ  με τα ξενοδοχειακά συγκροτήματα που αναγράφουμε παρακάτω, η ΓΣΕΕ παρέχει παραθεριστικές διακοπές στο μέσο εργαζόμενο και την οικογένειά του,  προσφέροντας προσιτές τιμές και διακεκριμένες υπηρεσίες στους δικαιούχους ,μέλη των οργανώσεων της ΓΣΕΕ.

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ:

1.      LAGOMANDRA HOTEL (ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ)

2.      REGINA MARE (ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ)

3.      G-HOTEL (ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ)

4.      MATILDA HOTEL(ΖΑΚΥΝΘΟΣ)

5.      ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ (ΣΑΝΤΟΡΊΝΗ)

6.      ARISTOTELES HOTEL(ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ)

7.      PORFI BEACH (ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ)

8.      SEAGULL ΄ΒΑΥ (ΚΩΣ)

9.      ROSELANDS HOTEL (ΚΩ)

10. HOTEL MARIA HOUSE (NIKHTH)

11. EPISTUDIOS (ΠΑΡΟΥ)

12. MYKONIATI GRUP HOTELS

13. ANNA TRAVEL

    Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο ΚΕ.Π.Ε.Α  του Εργατικού Κέντρου Ν.Κοζάνης στα τηλ:2461049573-570

 

 

Από το Γραφείο Τύπου

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΝΟΜΑΡΧΗ & ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ

Κοζάνη 07-05-2007

Προς :ΝΟΜΑΡΧΗ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ Ν.ΚΟΖΑΝΗΣ

Κοιν.:ΜΜΕ

Κύριοι,

Στόχος της παρούσας επιστολής είναι να σας ενημερώσουμε ότι στο Εργατικό Κέντρο Νομού Κοζάνης λειτουργεί το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων ΚΕ.Π.Ε.Α

Σήμερα στην εποχή της γνώσης και της πληροφόρησης είναι ανάγκη η έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για θέματα εργατικής νομοθεσίας, για συλλογικές συμβάσεις εργασίας, ασφαλιστικά θέματα, καθώς και η ενημέρωση για ζητήματα που αφορούν τους ανέργους της περιοχής.

Θεωρούμε ότι το θέμα σας ενδιαφέρει, επειδή και εσείς μέσα από τη λειτουργία των Κ.Ε.Π στόχο έχετε να διευκολύνετε και να ενημερώνετε τους πολίτες, προτείνουμε τη συνεργασία με το ΚΕ.Π.Ε.Α για εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα, μέσα από μια κοινή δράση.

Για τους παραπάνω λόγους παρακαλούμε να ορίσετε έναν εκπρόσωπο του φορέα σας για να συζητήσουμε πρακτικά πλέον τη δυνατότητα συνεργασίας του ΚΕ.Π.Ε.Α του Εργατικού Κέντρου με το Κ.Ε.Π του φορέα σας, έτσι ώστε να επιτύχουμε την καλύτερη συνεργασία σχετικά με την παροχή πληροφοριών στους πολίτες του Νομού.

Προτείνουμε την ημερομηνία συζήτησης του θέματος την Πέμπτη 10 Μαΐου και ώρα 12μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Νομού Κοζάνης

Για το ΚΕ.Π.Ε.Α του Εργατικού Κέντρου Νομού Κοζάνης

Ο πρόεδρος
Ευάγγελος Μήχος